KK PARTIZAN: Nema prodaje karata, navijajte fer!

Izvor: Mondo, 16.Apr.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK PARTIZAN: Nema prodaje karata, navijajte fer!

Košarkaški klub Partizan obavestio javnost da za naredne dve utakmice polufinala ABA lige, čiji je domaćin, neće biti prodaje karata, već da su one podeljene. Apel Grobarima da navijaju fer i gospodski.

Foto: MN Press

Sada je 1:1, a šta će biti dalje znaćemo narednog vikenda!

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde će posle dva dana odmora nastaviti megdan u polufinalu ABA lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << s tim što će u naredna dva meča (u subotu, 18. i u nedelju, 19. aprila) domaćin biti Partizan.

Iz Partizana su danas obavestili javnost da karata neće biti u prodaji, već da su one podeljene i važiće za oba dana. Takođe, za mečeve će važiti sezonske i dnevne karte.

Isto je učinila i Crvena zvezda Telekom za prethodne dve utakmice kada je ona bila domaćin.

Uprava crno-belih ima i posebnu poruku za svoje navijače:

"Apelujemo na naše navijače da navijaju dostojanstveno i gospodski, da naprave pravu sportsku atmosferu, bodre momke u crno-belim dresovima glasom, dlanovima i energijom koja je jedinstvena na domaćim utakmicama našeg kluba. Apelujemo na naše navijače da ne vređaju protivnika i poštuju sve aktere meča. Pokažimo da smo elita, kako na terenu tako i na tribinama".

.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KK Partizan: "Karte podeljene, dokažimo da smo elita!"

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2015

Košarkaški klub Partizan NIS obavestio je javnost da se karte za predstojeće utakmice sa Zvezdom neće naći u prodaji i pozvao navijače da u subotu i nedelju navijaju dostojanstveno i gospodski.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.