KIPRANI PRAVE HAOS U BEOGRADU: Policija im zabranila korteo, protiv Partizana će imati pomoć navijača OFK-a (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 14:22

KIPRANI PRAVE HAOS U BEOGRADU: Policija im zabranila korteo, protiv Partizana će imati pomoć navijača OFK-a (VIDEO)

Značajna podrška za goste.

Fudbaleri Anortozisa imaju priliku da pobedom nad Partizanom, obezbede šesnaestinu finala Lige konferencija, a u Beogradu imaće podršku oko 700 svojih navijača.

Kiprani će imati i pomoć navijača OFK Beograda, kao i Dinama iz Moskve, sa kojima su u bratskim odnosima.

Navijačka grupa Maxhtec je već stigao u Beograd, dobro su raspoloženi i njihova pesma se već čuje na ulicama Beograda.

Oni su se grupisali u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ruzveltovoj ulici, u blizini Vukovog spomenika, gde su uz bubnjeve pevali svom klubu.

Oni su želeli da imaju i korteo kroz Beograd, ali im je policija zabranila da na taj način dođu do stadiona pošto se u Beogradu u isto vreme igra i meč Crvena zvezda - Olimpijakos u košarci od 19 časova u Pioniru.

Zbog toga će navijači Anortozisa na stadion ići organizovano autobusima. Takođe, pošto je veliki broj njih kupio karte i za druge tribine, posle sastanka UEFA i klubova, odlučeno je da Partizan proverava dokumenta svim navijačima koji budu ulazili na stadion, kao i da ne pusti vlasnike kiparskih dokumenata na tribine koje nisu namenjene gostujućim navijačima.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.