KERKEZ : Partizan je uvek Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 13:37

KERKEZ : Partizan je uvek Partizan

Čukarički dočekuje crno-bele sutra od 18 časova.

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je danas da njegova ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje derbi 30. kola Superlige Srbije protiv Partizana. Brđani će crno-bele dočekati od 18 časova, a u prvom meču u sezoni Partizan je slavio sa 3:2.

 - Već sam govorio i ranije, Partizan je uvek Partizan. Njihovi fudbaleri nisu zaboravili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igraju fudbal. Kriza se dogodi, ali kad igrači imaju kvalitet, lakše je prebroditi te situacije. Ali, ukoliko želimo da ostvarimo svoje ciljeve, moramo da igramo najbolje moguće i da osvajamo bodove. Očekujem dobru utakmicu i pune tribine stadiona na Banovom brdu. Daćemo sve od sebe da izborimo pozitivan rezultat - rekao je Kerkez, prenosi zvanični sajt kluba. - Kad se izgubi, teško da mogu da budem zadovoljan, iako je tada bilo dosta dobrih stvari. Imaju sada novog trenera, malo drugačiji način igre, ali sa istim prvotimcima. Dobro smo ih analizirali i pripremili smo se za ono što nas očekuje, a to je veoma teška utakmica", dodao je Kerkez.

Čukarički deli drugo mesto na tabeli SLS sa ekipom TSC. Oba tima imaju po 59 bodova, dok je Partizan četvrti sa 57. Crvena zvezda je ubedljivo prva sa 79 bodova.

 - Partizan i Crvena zvezda su uvek bili i biće drugačiji od ostalih u Srbiji. Svi ostali klubovi, pa i mi, imamo dodatni motiv protiv 'večitih' rivala. Na nama u stručnom štabu je da i psihološki pripremimo ekipu, sa poštovanjem prema Partizanu, ali i prema nama samima i sezoni koja ima epitet istorijske za srpski fudbal. Nadigravaćemo se sa Partizanom i pokušati da uzmemo bodove - istakao je Kerkez. - Činjenica je da ćemo protiv Partizana igrati jedan od bitnijih duela u sezoni, ali takav će biti svaki do kraja takmičenja u Super ligi, naravno i Kupu Srbije. Sigurno je da ćemo biti maksimalno motivisani, uz veliki respekt prema Partizanu, koji je uvek favorit. Neće nam biti lako, neće ni njima, verujem da će gledaoci imati šta da vide na Banovom brdu, ali i pored malih ekrana.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trener Partizana zadovoljan radom ekipe uoči utakmice sa Čukaričkim

Izvor: Beta, 10.Apr.2023

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da ne očekuje laku utakmicu protiv Čukaričkog, kao i da je zadovoljan radom i atmosferom u ekipi uoči važnog duela u 30. kolu Super lige."Veliki je ulog, par timova konkurišu za drugo mesto, neće biti lako. Čukarički ima prednost domaćeg...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.