KAZAHSTANCI SE NE ŠALE: Odmah po sletanju otišli na stadion Partizana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 09:25

KAZAHSTANCI SE NE ŠALE: Odmah po sletanju otišli na stadion Partizana (VIDEO)

U napadu ipak nema promena.

Fudbaleri kazahstanskog Kairata stigli su u Beograd u ponedeljak rano ujutro, a već predveče su uz pomoć beogradskog Partizana odradili i prvi trening na stadionu u Humskoj. Ono što privlači pažnju je svakako i prisutnost napadača Žozea Kantea na ovom treningu za kojeg se prethodnih dana pisali da je zarežen korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusom.

Takođe, šampion Kazahstana je demantovao da su sa COVID-19 zaraženi Maki Banjak i Aibol Abiken. Prema navodima kazahstanskog tima Kamerunac ima grip, dok je Abiken dobro.

Kako su dalje naveli, jedino je golman Stas Pokatilov zaražen koronavirusom. Takođe je pod znakom pitanja zbog povrede Nebojša Kosović, dok kapitena Sujebajeva neće da bude u timu.

A post shared by «ҚАЙРАТ» ФК | FC KAIRAT (@f.c.kairat)

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Kairat na programu je u sredu od 20.30 na stadioinu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Podsetimo se, srpski šampione je u prvom duelu u Almatiju poražen rezultatom 2:1.

Dinamo je na Kipar poneo lepu prednost od 2:0 iz Zagreba, ali ga danas (18.00) očekuje težak meč, po veoma sparnom vremenu, u kojem će tražiti plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvota na Omoniju je 3,60, na iks 3,35, a na Dinamo 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Omonija - Dinamo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.