KARADŽIĆ NAJVEĆI KRIVAC ZA PONIŽENJE SRPSKOG FUDBALA!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARADŽIĆ NAJVEĆI KRIVAC ZA PONIŽENJE SRPSKOG FUDBALA!

Dokle Tomislav Karadžić misli da siluje fudbalsku Srbiju? Za ponižavajući poraz od selekcije Estonije (1:3) na stadionu Partizana, najveći deo krivice ide na adresu

Dokle Tomislav Karadžić misli da siluje fudbalsku Srbiju?

Za ponižavajući poraz od selekcije Estonije (1:3) na stadionu Partizana, najveći deo krivice ide na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << adresu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića. Alfa i omega srpskog fudbala, verovatno jedan od najvećih demagoga javne scene u napaćenoj nam domovini, juče nije našao za shodno da izađe pred javnost i objasni razloge debakla. Rekao je samo:

- Jeste, zviždali su mi, ali o svemu ćemo pričati posle utakmice s Italijom. Nije lako kad se izgubi od autsajdera. Svi znamo koja mala grupa je zviždala i odakle to potiče.

Čovek koji je samoinicijativno - a naravno, uz pokrivanje Izvršnog odbora - odlučio da smeni najpre Miroslava Đukića, koji seniorsku ekipu nije vodio ni na jednoj zvaničnoj utakmici, a onda i Radomira Antića, malo šta radi slučajno i ad hok. Svaki potez je dobro promišljen, proračunat i izvagan, tako da javnost ne može da ga osudi, ali se čini da je ipak napravio jednu kobnu grešku. Naravno, to je imenovanje Vladimira Petrovića za novog selektora.

Pižon u ovom trenutku nije stručnjak koji može da se nosi sa svim problemima koji ga okružuju, nije dovoljno autoritet igračima, pogotovo onim iskusnijim, mada ima mnogo onih koji tvrde da to nije bio ni Antić. Petrovićev izbor igrača, njegove taktičke zamisli bile su vrlo predvidljive za kolegu na klupi Estonije, što nije njegova greška, jer on drugačije ne ume. Jedini momenat u kojem je Vladimir Petrović Pižon loše odigrao je odluka da u ovom trenutku preuzme reprezentaciju.

To je, naravno, učinio na nagovor Super-Toleta, koji mu je obećao da će sve biti u redu, a naravno nije - niti će biti. Možda „orlovi“ iznenade sve i pobede Italijane u Đenovi, ali katastrofalna situacija u FSS, a samim tim i svemu što prati reprezentaciju Srbije, neće se promeniti. „Kuća fudbala“ u Staroj Pazovi biće završena do kraja godine, igrači će imati odlične uslove za rad, verovatno će i Tole dobiti svoju kancelariju, samo što to neće odagnati gomilu problema u Savezu. Oni ostaju, a tako će biti sve dok ne ode Tomislav Karadžić.

Bruke

12.2.2003.

        SRJ - Azerbejdžan   2:2 (1:0)     kvalifikacije za EP

11.6.2003.

       Azerbejdžan - SRJ    2:1 (0:1)     kvalifikacije za EP

24.3.2007.

Kazahstan - Srbija   2:1 (0:0)

kvalifikacije za EP

13.10.2007.

Jermenija - Srbija   0:0

kvalifikacije za EP
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.