Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITEN PARTIZANA IMA JEDNU ŽELJU: Voleo bih da odemo na Maltu!

Kapiten Partizana Saša Ilić predvodiće parni valjak i u novoj sezoni, ka novim domaćim titulama i ka što dužem opstanku u Evropi.

 
- U Partizanu su ambicije uvek iste, osvajanje svih domaćih trofeja i da se napravi iskorak u Evropi. To je sve lepo kada pričamo, ali nije ni malo lako. Potrebno nam je mnogo sreće da nas zaobiću povrede i da se dovedu adekvatna pojačanja kako bi se sve to ostvarilo – rekao je Ilić, a prenosi Beta.
Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana daans su počeli pripreme za novu sezonu. 
- Tek je početak priprema. Nas su u poslednjih pet, šest meseci napustili nosioci igre – Danko Lazović, Petar Škuletić, Nikola Drinčić, Saša Marković i Vladimir Volkov. Na nama je težak zadatak da uz pojačanja nadoknadimo njihov odlazak – rekao je kapiten šampiona Srbije.
Žreb za drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona obaviće se 22. juna, a koga bi kapiten voleo, a koga ne?.
- Želje postoje, realno u rangu smo sa ekipama sa kojima se možemo sresti. Ima nekoliko ekipa koje su jake, poput šampiona Kazahstana, Rumunije ili Slovačke. Voleo bih da izvučemo nekog prvaka iz neke okolne zemlje i da opet odemo na Maltu.
Crno-beli na prvi deo priprema putuju 17. juna na Taru, gde će odigrati jedan pripremni meč. U Beograd se vraćaju 25. juna, gde će tri dana kasnije odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, a potom putuju na Pohorje, u Sloveniji, na drugi deo priprema.
Na Pohorju će boraviti od 29. juna do 9. jula i tamo će odigrati tri pripremna meča, a imena protivnika će biti naknadno saopštena.
Sezonu će otvoriti duel sa Čukaričkim 11. jula u novoustanovljenom Superkupu Srbije, a 18. jula počinje Jelen Superliga i meč sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.
Drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zakazano je za 14. i 15. jul.
Podsetite se šta je to zabranjeno treneru Milinkoviću i kako se na trening pojavio Bugarin Valeri Božinov.
 
 
The post KAPITEN PARTIZANA IMA JEDNU ŽELJU: Voleo bih da odemo na Maltu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan - Sale kapiten želi na Maltu!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2015

Na današnjem okupljanju fudbalera Partizana, na startu priprema za novu sezonu, kapiten crno-belih Saša Ilić otkrio je i svoju želju kada je u pitanju potencijalni rival na startu kvalifikacija za Ligu šampiona...Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da su ambicije crno-belih uvek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.