KAPITEN KAD JE NAJTEŽE! Marković doveo Partizan u vođstvo na teškom gostovanju u Surdulici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 16:31

KAPITEN KAD JE NAJTEŽE! Marković doveo Partizan u vođstvo na teškom gostovanju u Surdulici (VIDEO)

Krenuli na sve ili ništa.

Fudbaleri Radnika na svom stadionu u Surdulici dočekuju ekipu Partizana u okviru 22. kola Superlige Srbije, a crno-beli su do prednosti stigli tek u 70. minutu, i to posle mnogo muke.

Neizvesna utakmica na jugu Srbije, arbitar je u jednom momentu dosudio penal za Radnik, ali je nakon gledanja VAR-a poništen. Od tog momenta su crno-beli zaigrali još ofanzivnije, što je dovelo do rezultata.

Posle kornera, najbolji u šesnaestercu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivala bio je kapiten Svetozar Marković, koji je udario loptu glavom, ali se ona odbila o protivnika i završila u mreži, za vođstvo od 1:0.

Одушевљење на трибинама стадиона у Сурдулици након водећег гола Марковића! Коначно...#partizan #fkpartizan pic.twitter.com/96x4Uq19lD

Partizan.net (@PartizanNet) February 24, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Markovića spasao VAR – a on Partizan VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Kapiten Partizana Svetozar Marković bio je u centru pažnje u Surdulici...Najpre je u fokusu bio u 59. minutu kada je napravio penal, koji je potom, poništen posle konsultacije VAR tehnologije...Posle kontakta Svetozara Markovića sa jednim igračem Radnika, glavni sudija meča je pokazao na belu tačku...Nedugo...

Nastavak na B92...

Marković i Baždar za pobedu Partizana u Surdulici

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2024

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Surdulici ekipu Radnika sa 2:1, u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Stelci za Partizan bili su Svetozar Marković u 70. i Samed Baždar u 92. minutu, dok je jedini gol za Radnik postigao Damir Šovšić sa penala u 95. minutu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.