Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITEN ILIĆ: Ostali smo bez najboljih igrača!

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da su crno-beli sami krivi za loše rezultate u prva dva kola prolećnog dela Super lige Srbije, ali je i da je i dalje sve u njihovim rukama kada je reč o borbi za titulu. 

 
- Nema šta sad da mi izgleda ili ne… Fudbal se igra za bodove, a mi smo ih izgubili u prva dva kola. Sami smo krivi, ali zato je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbal i zanimljiv. Medjutim, mi više ne bismo smeli da ponavljamo kikseve i gubimo bodove – rekao je Ilić agenciji Beta i dodao:
- Pod pritiskom si, pa sve i da imaš 50 bodova prednosti. Da smo dobili te dve utakmice razlika bi bila veća, ali je i dalje sve u našim rukama, ima još 13 utakmica do kraja. 
Kapiten napominje da su ekipu napustili najbolji igrači iz protekle jeseni, i da je potrebno vreme da se ekipa ponovo uigra.
- Otišli su nam najbolji igrači, o čemu dovoljno govori broj golova koji su dali. Ostali smo bez igrača koji su izneli jesenji deo šampionata… Treba nam malo vremena, verujem da će sve da se ‘namesti’ – istakao je Saša Ilić. 
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ukah:“Ništa nije slučajno“

Izvor: FudbalSrbija.net, 02.Mar.2015

02.03.2015.foto:starsport,izvor-fkčukarički. Mala bodovna razlika među klubovima u vrhu tabele obećava zanimljiv prolećni deo prvenstva, ocenio je golman Čukaričkog Borivoje Ristić.. „U Srbiji je sve moguće. Videli ste da prvi i drugi mogu da remiziraju sa poslednjim timom. To je zato što...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.