KAO NIKO NIKAD: Promocija Vlade Šćepanovića biće JEDINSTVENA u istoriji Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 08:41

KAO NIKO NIKAD: Promocija Vlade Šćepanovića biće JEDINSTVENA u istoriji Partizana

Menja Trinkijerija.

Vlado Šćepanović novi je trener Partizana! Mladi crnogorski stručnjak zameniće Andreuu Trinkijerija na klupi crno-belih.

Međutim, promocija nekadašnjeg košarkaša crno-belih i biće obavljena na krajnje neobičan način.

Kako u klubu iz Humske poštuju sve propisane mere, Vlado Šćepanović se neće danas naći pred novinarima, već se će se navijačima Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obratiti preko video prenosa na Youtube kanalu ''BC Partizan TV''.

Kao igrač, Šćepanović je crno-beli dres nosio dva navrata. Prvi put je bio član Partizana u sezoni 2001/02, a po drugi put tokom 2004. godine. Između ostalog, u karijeri je igrao za podgoričku Budućnost, Efes Pilsner, Skiper iz Bolonje, Panatinaikos i PAOK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.