KAKVU JE GLUPOST NAPRAVIO: Bešiktaš protiv Partizana bez NAJVEĆE zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVU JE GLUPOST NAPRAVIO: Bešiktaš protiv Partizana bez NAJVEĆE zvezde (VIDEO)

U prvom meču bilo je 1:0 za Turke.

Fudbaleri Bešiktaša obezbedili su plasman u plej-of Lige Evrope. U revanšu u Austriji, domaćin LASK je vodio do 91. minuta sa 2:0, ali je tada Alvaro Negredo dao gol, za konačnih 2:1. Zahvaljujući trijumfu iz prvog meča, od 1:0, turski tim obezbedio je plasman dalje. Međutim, koliko je španski napadač doneo sreće Bešiktašu, doneo je i problema. Zbog skidanja dresa tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proslave, sudija iz Crne Gore Nikola Dabanović mu je pokazao drugi žuti karton. Samim tim, Negredo neće moći da igra u sledećem meču, u plej-ofu.

Skoro sigurno, u plej-ofu protivnik će biti Partizan, pa Negredo neće moći da pomogne zbog suspenzije. Odnosno neće ga biti u meču u Beogradu.

Mečevi plej-ofa su na programu u naredne dve nedelje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bešiktašu je doneo slavlje, ali ne igra protiv Partizana!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018

Partizan vidi svoju šansu protiv Bešiktaša...Crno-beli iz Beograda su uspeli da savladaju Nordsjeland u dve utakmice i tako su stigli do plasmana u poslednje kolo Lige Evrope gde će ih sačekati crno-beli iz Istanbula...Daleko od toga da je Bešiktaš nepobediv, posebno zbog činjenice da nisu igrali...

Nastavak na Sportske.net...

Pantić: "Nemamo sreće, ali cilj je jasan - Liga Evrope!"

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 13:02

Dete Partizana bio je jedan od najboljih aktera na sinoćnjem susretu...Fudbaleri Partizana uspešno su savladali prepreku zvanu Nordsjeland, a sada ih očekuje pakleni dvomeč protiv Bešiktaša, koji je i favorit...Vezista "Crno-belih" Danilo Pantić obećava da će tim pružiti sve kako bi se dočepali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.