KAKVE REČI ZA CRNO-BELE! Partizan je, istorijski gledano, predvodnik srpskog fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 17:27

KAKVE REČI ZA CRNO-BELE! Partizan je, istorijski gledano, predvodnik srpskog fudbala

Ceni Parni valjak.

Trener azerbejdžanskog Sabaha Murad Musajev prokomentarisao je predstojeći dvomeč sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Partizan će gostovati u Azerbejdžanu 10. avgusta od 19 časova, dok je revanš u Beogradu 17. u istom terminu.

Sabah je treći azerbejdžanski klub sa kojim se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan susreće u Evropi, a sa prethodna dva, Interom i Nefčijem, ima učinak od po tri pobede i remija u šest mečeva.

- Iskreno rečeno, Partizan je favorit u našem duelu, kako god da pogledate, da li kroz transfere koje pravi, kroz vrednost igrača ili gledajući istoriju klubova. Partizan je, istorijski gledano, predvodnik srpskog fudbala - rekao je Musajev.

Sabah je u svojoj debitantskoj sezoni u Evropi eliminisao letonski RFS u drugom kolu sa ukupnih 4:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.