KAKVA TRANSFER BOMBA! Nezamenjivi igrač Partizana prešao u CRVENU ZVEZDU! Pojavile se i slike potpisivanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 11:45

KAKVA TRANSFER BOMBA! Nezamenjivi igrač Partizana prešao u CRVENU ZVEZDU! Pojavile se i slike potpisivanja (FOTO)

Izuzetne partije je pružao kod crno-belih.

Dosadašnji tehničar Partizana Miloš Arsenoski postao je novi član Crvene zvezde.

Odbojkaški crveno-beli su nastavili da prave tim za narednu sezonu, produžili su ugovore sa liberom Predragom Jevtićem, te srednjim blokerom Čedomirom Stankovićem, a sada su doveli i novog tehničara.

Arsenoski je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana igrao za subotički Spartak, gde je radio sa Igorom Žakićem, novim trenerom Zvezde.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

- Čast je i odgovornost bio deo sportskog društva kao što je Crvena zvezda. Nadam se da ćemo zajedno uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve i da vratimo klub u vrh srpske odbojke - rekao je Arsenoski za sajt SD Crvena zvezda.

Novi igrač crveno-belih je došao u klub sa zvanjem vicešampiona Srbije, jer je sa Partizanom igrao u finalu plej-ofa ove sezone protiv Vojvodine.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.