Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA MOTIVACIJA: Grobari napravili spektakl na treningu Partizana uz pesmu o tituli (VIDEO)

Sutra od 17 časova će crno-beli u Humskoj igrati jednu od najvažnijih utakmica preostalog dela sezone.
Izabranike Marka Nikolića sutra očekuje težak posao, Grobari su to osetili i došli da podrže svoje miljenike.
Grupa od nekoliko desetina navijača Partizana je došlo na trening kluba za koji navijaju i zajedno sa navijačima otpevala prepoznatljive pesme među kojima se posebno ističe ona o tituli.
Sem toga, navijači su na zaštitnoj ogradi okačili transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!’, stih iz takođe jedne od pesama Grobara, uz naravno – baklje.
Nikolićevim pulenima je sutra pobeda imperativ imajući u vidu da nakon derbija Partizan ima isti broj bodova kao i Crvena zvezda, ali klub iz Ljutice Bogdana ima prednost zbog boljeg plasmana u ligaškom delu.

(Izvor: YouTube/GROBARI official)
The post KAKVA MOTIVACIJA: Grobari napravili spektakl na treningu Partizana uz pesmu o tituli (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Grobari parolama i bakljama na treningu poslali poruku igračima pred Vojvodinu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 09:43

Navijači Partizana svesni su koliko su sledeće utakmice kluba, posle trijumf u derbiju, važne za tim...Zato su i došli na trening pred duel crno-belih sa Vojvodinom (17.00h) da im daju podršku. Partizan ima isti broj bodova kao i Zvezda i u narednih 6 utakmica, šampion će biti ekipa koja ne kiksne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.