Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO BEZ NJE: Sandra Partizan ‘u svom stilu’ proslavila pobedu crno-belih (FOTO)

Euforija koja je zavladala među pristalicama Partizana, naravno da je zahvatila i najpoznatiju navijačicu – popularnu Sandru Partizan.

Abubakar Oumaru je pokazao da mu prija AZ Alkmar i Liga Evrope, Andrija Živković je pokazao da je igrač za velike utakmice, čak i kada mu tokom iste ne ide najbolje, a Sandra Partizan je ponovo bodrila crno-bele i ‘na svoj način’ >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << proslavila pobedu u Holandiji.
Na svom instagram profilu je objavila sliku u provokativnom izdanju, uz koju je izrazila veliko zadovoljstvo pobedom protiv AZ Alkmara.
– Bravo Partizane, naš si ponos! Evropski Partizan – napisala je najpoznatija navijačica srpskog šampiona.
 
A photo posted by Sandra Partizan (@sandra6666) on Nov 26, 2015 at 11:57am PST


A evo i kakve sve kalkulacije očekuju crno-bele uoči poslednjeg kola i duela protiv Augzburga.
The post KAKO BEZ NJE: Sandra Partizan ‘u svom stilu’ proslavila pobedu crno-belih (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.