KAKAV NEOČEKIVAN POTEZ: Leo Vesterman potpisao - ne možete zamisliti za koji klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 11:40

KAKAV NEOČEKIVAN POTEZ: Leo Vesterman potpisao - ne možete zamisliti za koji klub

Gde njih nađe...

Bivši plejmejker Partizana i francuski reprezentativac Leo Vesterman potpisao je za španski Obradoiro, zvanično je saopštio klub.

Vesterman je prethodnu sezonu proveo u Monaku, gde je odigrao 17 mečeva u regularnom delu Evrolige i prosečno na parketu provodio 18 minuta uz učinak od 5,8 poena i 2,8 asistencije.

- Lea nema potrebe predstavljati. Dovodimo plejmejkera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa velikom iskustvom na najvišem evropskom nivou, poznavanjem igre i sposobnošću dodavanja, za kog se nadamo da će nas kao tim učiniti boljim na obe strane terena - rekao je generalni direktor španskog kluba Luis Mateo.

🔥 LEO WESTERMANN... Novo base obradoirista!! 🔥

Bienvenue, @westermann_leo! 🙌🏼💪🏼

ℹ️ https://t.co/WY7KE4EppF#HaiQueSentilo pic.twitter.com/T2RXRwmucX

— OBRADOIRO CAB (@OBRADOIROCAB) August 5, 2022

Vesterman je osim Partizana i Monaka evroligaško iskustvo skupljao i u Asvelu, Barseloni, Žalgirisu, CSKA i Fenerbahčeu, a osvajao je titule u španskoj, VTB, litvanskoj, francuskoj i jadranskoj ligi.

Inače, ovo nije baš očekivan potez Francuza, s obzirom da dolazi u tim koji je prošle sezone bio na pragu ispadanja iz najelitnijeg španskog takmičenja. Takav scenario izbegao je za samo jednu pobedu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.