Juventus cilja Nastasića

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus "cilja" Nastasića

Srbin je najbliži povratku u Italiju. Želi ga Roma, ali i šampion Juventus.

Foto: Beta/AP/Dave Thompson, PA Wire

Fudbalski klub Juventus zainteresovan je da dovede reprezentativca Srbije Matiju Nastasića, preneli su britanski mediji dan pošto je Manuel Pelegrini rekao da ne računa na srpskog reprezentativca.

Mančester siti spreman je da proda Nastasića koji je izgubio mesto u timu dolaskom Elakima Mangale.

Kako se navodi, za ovog 21-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štopera pored Juventusa zainteresovana je i Roma, koja razmatra opciju da Nastasića dobije u zamenu za novac i Mehdija Benatiju.

Nastasić je ponikao u Partizanu, profesionalnu karijeru počeo je u Teleoptiku, igrao je u Fiorentini, odakle je 2012. došao u Siti.

On je tokom dve sezone za klub iz Mančestera odigrao 50 utakmica, a za reprezentaciju Srbije nastupio je 13 puta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Juventus želi da dovede Nastasića

Izvor: 24sata, 19.Avg.2014

Fudbalski klub Juventus zainteresovan je da dovede reprezentativca Srbije Matiju Nastasića, preneli su danas britanski mediji...Mančester siti spreman je da proda Nastasića koji je izgubio mesto u timu dolaskom Elakima Mangale...Kako se navodi, za ovog 21-godišnjeg štopera pored Juventusa zainteresovana...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.