Juri Vakulko: Oduševljen sam!

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juri Vakulko: Oduševljen sam!

Mladi Ukrajinac Juri Vakulko ushićen zbog debija za prvi tim Partizana. "Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata. Mi smo u Partizanu velika porodica", kaže on.

Foto: MONDO

Juri Vakulko nije "mitsko biće", niti "fantom", kako su se šalili navijači Partizana, očekujući da na terenu konačno vide mladog Ukrajinca koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ove zime došao među crno-bele.

Vakulko je konačno debitovao za prvi tim Partizana proteklog vikenda protiv Radnika iz Surdulice, a u izjavi za klupski sajt govori koliko je ushićen i zbog toga, ali i zbog odnosa u klubu.

"To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre, ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizanu velika porodica", rekao je Vakulko, član mlade ukrajinske reprezentacije (igrači do 21 godine).

Vakulko je do sada ekipu pratio sa tribina, a utisak mu je ovakav:

"Smatram da imamo jak tim. Ipak u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali, sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!"

Ukrajinac kaže i da mu se Beograd veoma dopada, a najviše se druži sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem i mladim golmanom Popovićem.

Kaže i da su ga članovi njegove porodice nedavno posetili u Beogradu:

"Bili su pre dve nedelje, ali, nažalost, nisu bili tu za moj debi. Pomoglo mi je što su bili ovde i videli da mi je zaista lepo u Partizanu".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vakulko oduševljen Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018

Fudbaler Partizana Jurij Vakulko ocenio je danas da su crno-beli "velika porodica" i dodao da ga je prijatno iznenadilo kako su ga prihvatili u klubu...Mladi ukrajinski fudbaler prethodne zime došao je u Partizan, za koji je prethodnog vikenda debitovao na utakmici protiv Radnika..."Oduševljen sam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.