Juniori “Zdravlja” dočekuju “Partizan”

Izvor: JUGpress.com, 21.Dec.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori “Zdravlja” dočekuju “Partizan”

LESKOVAC

Juniorska ekipa Košarkaškog kluba Zdravlje Leskovac, u okviru XI kola Jedinstvene juniorske lige Srbije u subotu, 23.decembra 2017.godine, sa početkom od 16:00 časova, odigratće prvenstvenu utakmicu protiv juniora KK Partizan iz Beograda.

Juniori KK Zdravlje Leskovac su prošlog vikenda posle dve uzastopne pobede protiv ekipa KK Konstantin iz Niša i KK Poleta iz Kraljeva, doživeli poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od juniora KK Crvene Zvezde i trenutno se nalaze na osmom mestu tabele Jedinstvene juniorske lige Srbije. Na utakmici protiv KK Konstantina igrač Zdravlja Stefan Mikić ostvario je učinak: 40 indeksnih poena, 25 postignutih poena, 17 skokova, 4 osvojene lopte i 3 asistencije, što je doprinelo da bude proglašen za igrača kola.

Iz KK Zdravlje Leskovac pozivaju publiku da dođe u SC „Dubočica“ i pomogne juniorima u duelu sa renomiranim protivnikom.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.