Junak Betisa - Brašanac kupio trenera i navijače, novinari oduševljeni!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak Betisa - Brašanac "kupio" trenera i navijače, novinari oduševljeni!

Fudbaleri Betisa u nedelju su ostvarili prvu ovosezonsku pobedu i poslali Valensiju na dno tabele, a srpski internacionalac Darko Brašanac oduševio je španske kolege i pobrao simpatije nakon debija u novom klubu.

Samo jedna utakmica u dresu Betisa bila je dovoljna da Darko Brašanac pobere veliki broj simpatija i pozitivnih kritika u Španiji, pa ne čudi što se i dva dana nakon meča još uvek piše o učinku bivšeg veziste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana.

Debitantski nastup za novi klub Darko Brašanac je upisao u nedelju na "Mestalji" gde je Betis uspeo da slavi rezultatom 3:2 i tako stigne do prve pobede u sezoni a Valensiju pošalje na dno tabele.

Srpski internacionalac odigrao je svih 90 minuta na gostovanju Valensiji i za to vreme dao nemerljiv doprinos u igri Betisa. Na stranu to što je bio igrač sa najvećim brojem pretrčanih kilometara, "mali mrav" sa Čajetine oduševio je borbenošću i pristupom igri.

Španski "AS" juče se osvrnuo na sjajnu partiju Darka Brašanca, pa je tako novinar koji prati Betis konstatovao da je Srbin kupio navijače htenjem i požrtvovanošću, ali i time što se sjajno uklopio u novu sredinu za kratko vreme.

Novinar portala "abcdesevilla" Mateo Gonzales preneo nam je svoje utiske nakon debija Darka Brašanca koji su više nego pozitivni.

"Svi su jako zadovoljni Darkovim izdanjem na debiju. Dao je nemerljiv doprinos u trijumfu nad Valensijom. Utisci su sjajni" poručio nam je kolega Gonzales.

Narednu utakmicu Betis igra već u petak protiv Granade na stadionu "Benito Viljamarin" i to će biti sjajna prilika da Darko Brašanac potvrdi dobru partiju sa "Mestalje" ali pred domaćom publikom.

Mini derbi Andaluzije biće tek uvertira za ono što sledi naredne srede (20. septembar) a to je gradski derbi Sevilje na stadionu "Ramon Sančes Pishuan" kada će Darko Brašanac biti u prilici da pokaže šta je naučio u "večitim derbijima".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.