Jug i sever rasprodati

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jug i sever rasprodati

Sudeći prema tempu prodaje ulaznica, biće krcate tribine stadiona u Humskoj 1. Jug i sever su tokom dana rasprodati, a ostao je manji kontigent ulaznica za istok i zapad.
Bočni delovi koštaju 1.200, centralna mesta na tribinama 1.500 dinara, koje se prodaju na blagajnama stadiona Partizana od deset do 18 časova, kao i posredstvom Tiketlajna.
KAPIJE OD 17 SATI
Početak meča na stadionu Partizana zakazan je za sredu, u 19.30 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport 1.
Kapije objekta u Humskoj biće otvorene od 17 sati, a crno-beli pozivaju navijače da što pre uđu na tribine, kako bi se izbegle gužve. Osim pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, o bezbednosti gledalaca brinuće i 730 redara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jug i sever rasprodati

Izvor: Utakmica.rs, 09.Apr.2012

Sudeći prema tempu prodaje ulaznica, biće krcate tribine stadiona u Humskoj 1. Jug i sever su tokom dana rasprodati, a ostao je manji kontigent ulaznica za istok i zapad. Bočni delovi koštaju 1.200, centralna mesta na tribinama 1.500 dinara, koje se prodaju na blagajnama...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.