Jović ne zna koliko će igrati protiv Partizana, ali poručuje: Derbi se igra i sa jednom nogom i bez leđa! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović ne zna koliko će igrati protiv Partizana, ali poručuje: Derbi se igra i sa jednom nogom i bez leđa! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović smatra da su svi igrači generalno loše igrali protiv Efesa, koji je slavio u Beogradu 86:72 i prekinuo niz crveno-belih od sedam pobeda.

Zvezdin plej je imao problem sa leđima poslednjih dana, i sam trener Dejan Radonjić je pred duel sa turskom ekipom rekao da on nije trenirao od pobede nad Panatinaikosom.

- Realno, juče sam imao neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << lakši trening za sedam dana s obzirom da me leđa baš muče. U ovom meču sam hteo da pružim sve od sebe što je do mene, ali jednostavno nisam bio na svom nivou. Nisam mogao da pomognem i žao mi je zbog toga. Trudićemo se da ispravimo sve ove greške. Generalno, nismo bili na zadovoljavajućem nivou. Veliki problem u njihovoj tranziciji, dosta lakih poena, nismo sekli te kontre, dosta problma u našem pik-en-rolu - rekao je Jović.

Crveno-beli i dalje imaju dobre šanse za prolaz u plej-of.

- Pa dobro, ima još dosta da se igra, ali nećemo da se zadovoljavamo sa tih sedam pobeda. Pružićemo, nadam se, najbolje partije do samog kraja i da probamo da zaokružimo sezonu na najbolji mogući način - rekao je Jović.

Već u nedelju se igra večiti derbi sa Partizanom u okviru ABA lige.

- Moraću da igram, samo pitanje je koliko ću moći da izdržim, to je sad diskutabilno - konstatovao je Jović.

- Zna se šta je derbi. Derbi se igra i sa jednom nogom i bez leđa. Sigurno ću biti u sastavu i pokušati da se spremim, i da odradim sve što je do mene da bih bio u boljem stanju nego što sam danas. Treba da se svi spremimo za taj meč, jer nas sigurno čeka pakao u nedelju, i protivnik koji će da grize da bi nas dobio. Na nama je da odgovorimo na ambijent i na njihovu agresivnost, i da probamo da igramo našu igru - zaključio je reprezentativac Srbije.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Jović: Derbi se igra sa jednom nogom i bez leđa

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2017

“Samo je pitanje koliko ću moći da izdržim”, kaže plejmejker Crvene zvezde..Tim je ono što izdvaja Crvenu zvezdu. Ali i u tako jakom kolektivu oseća se koliko Stefan Jović znači ovoj ekipi. Bez njegovih pasova, bez njegove vizije, nije to isti tim. Veliko breme na svojim leđima nosi Stefan...

Nastavak na MozzartSport.com...

ČEKA IH STRAŠAN DUEL: Novica Ubica ZNA šta je presudno u meču protiv Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2017

Derbi se igra u nedelju (18)...Košarkaše Partizana očekuje težak duel u nedelju, protivnik je Crvena zvezda. Izabranici Aleksandra Džikića pružiće svoj maksimum kako bi upisali još jednu pobedu...ISPUNJENA ŽELJA: Partizan je NAPRAVIO još jedan tim! (FOTO)..Kapiten Partizana Novica Veličković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Fudbaler Partizana priznao - pred derbi sa Zvezdom nije znao ''gde je levo''!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2017

Kako će mu biti na Marakani, 4. marta?..Levi bek Partizana Nemanja Miletić prošle jeseni je bio jedan od najstandardnijih fudbalera Partizana...Trener Marko Nikolić imao je veliko poverenje u njega, on mu je to vraćao na terenu, a kao nagradu dobio je i poziv u superligašku reprezentaciju Srbije,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.