Jovetić opet u crno-belom dresu?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić opet u crno-belom dresu?

Nekadašnji fudbaler Partizana Stevan Jovetić mogao bi u zimskom prelaznom roku da napusti Mančester Siti. Za usluge crnogorskog napadača zainteresovan je Juventus, piše italijanski "Tutosport".

Na meti "dame": Stevan Jovetić

 

Crnogorac igra ove sezone više nego prošle, ali je i dalje u senci Serhija Aguera i Edina Džeka, pa najčešće šansu dobija sa klupe. Torinska "stara dama" nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novca da plati obeštećenje "građanima" koje je sigurno veće od 20 miliona evra, pa bi šampion Italije hteo da dovede Jovetića na pozajmicu, sa opcijom otkupa ugovora na leto 2015. godine.

 

Posle odlaska iz Partizana, Jovetić je sa velikim uspehom igrao za Fiorentinu, iz koje je 2013. godine stigao na Ostrvu, gde se nije najboljem  snašo u dresu Mančester Sitija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.