Jovanović: Rasterećeno i motivisano protiv Partizana

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Rasterećeno i motivisano protiv Partizana

Trener košarkasa FMP-a Vladimir Jovanović, pred prvi polufinalni duel Superlige protiv Partizana, rekao je da njegov tim u meč ulazi rasterećeno i motivisano.

"Ulaskom u polufinale nacionalnog prvenstva ispunili smo i poslednji takmičarski cilj ove sezone. Utakmice koje slede doživljavamo kao nagradu za sav trud koji smo uložili tokom sezone. Sve ovo ne znači da smo završili sezonu i da nemamo motiva do samog kraja", rekao je Jovanović.

FMP se u polufinalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seriju plasirao kao drugi iz grupe A sa skorom od 8-2, a pre dve sezone eliminisali su crno-bele u polufinalu plej-ofa. Prošle godine su zauzeli prvo mesto u grupi i Partizan u polufinalu poslali na megdan Crvenoj zvezdi.

"Partizan je sigurno veliki favorit, što zbog prednosti domaćeg terena, što zbog kvaliteta koji imaju. Ipak, iako smo najmladji tim u ligi verujem u svoje igrače jer smo mnogo puta pokazali da možemo da pariramo svakoj ekipi. Moramo od početka utakmice da budemo fokusirani na cilj koji imamo. Moramo da udjemo sa ogromnom energijom i da budemo tim u svakom smislu te reči", zaključio je Jovanović.

Utakmica izmedju Partizana i FMP-a igra se sutra od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikollić".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Armani kreće iznova, ko će na klupu?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019

Nova sezona za zaborav i pored velikih ulaganja, slede još jednom krupne promene...Košarkaši Armanija iz Milana ispali su u polufinalu plej-ofa italijanske Lege A, te će titulu šampiona morati da prepuste nekoj drugoj ekipi...U Evroligi su napravili pomak, ali to nije bilo dovoljno za plasman u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.