Jovanović: Porasle ambicije košarkaša Partizana

Izvor: Studio B, 03.Nov.2010, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Porasle ambicije košarkaša Partizana

Trener Košarkaškog kluba Partizan Vlada Jovanović izjavio je da su očekivanja u klubu porasla posle pobede nad Himkijem u Evroligi, ali smatra da je veoma važno da njegova ekipa ostane "na zemlji" pred sutrašnji duel sa Makabijem.

"Makabi dolazi sa renoviranim timom, pretrpeli su dosta promena, baš kao i mi", ocenio je Jovanović na konferenciji za novinare, ali je upozorio da je Makabi i dalje ambiciozan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tim.

Jovanović je ocenio da meč sa Makabijem neće biti ni malo lak za njegovu ekipu, jer dolazi protivnik koji je veoma motivisan, pogotovo zbog prošlogodišnje eliminacije iz Evrolige, upravo od Partizana. "Siguran sam da će im činjenica da su izgubili od Partizana prošle godine, biti dodatna motivacija za predstojeći duel", naglasio je Jovanović. On je poručio da će Partizan, u svakom slučaju, dati maksimum i pokušati da ostvari drugu pobedu u ovosezonskoj Evroligi.

Košarkaš Partizana Vladimir Lučić smatra da Partizan, i pored poraza od Olimpije u NLB ligi, ima veliki motiv da ostvari još jednu pobedu u Evropi. "Nadam se da će hala biti puna i da će atmosfera biti izvanredna, kao i uvek", istakao je Lučić i zaključio da upravo podrška navijača može biti presudna protiv tima kakav je Makabi.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.