Jovanović: Partizanu potrebno više energije

Izvor: Studio B, 11.Jun.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Partizanu potrebno više energije

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da njegova ekipa u treći meč finala plej-ofa Superlige sa Crvenom zvezdom mora da uđe sa mnogo više energije i samopouzdanja nego pre nekoliko dana.

"Na prethodnoj utakmici nismo imali potrebnu energiju, koja je u plej-ofu, a pogotovu u finalnoj seriji od presudnog značaja. Igramo pred našim navijačima, i verujem da ćemo njihovu podršku pretvoriti u snagu na terenu. Pristup utakmici i koncentracija tokom svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 40 minuta, uz veliko zalaganje i pruženu energiju je jedini put ka ostvarenju cilja", rekao je Jovanović za sajt kluba.

Trenutni rezultat u finalnoj seriji je 1:1, a u sutrašnjoj utakmici domaćin će biti Partizan.

"Postoje stvari koje treba da poboljšamo u odnosu na prethodnu utakmicu, ali ono što je najvažnije jeste da odigramo sa mnogo više energije i samopouzdanja u odlučujućim momentima. Daćemo sve od sebe da uz podršku naših navijača sve te stvari budu na jednom mnogo boljem i višem nivou. Siguran sam da ćemo, kao i uvek, imati veliku podršku i ogromnu energiju koja će dolaziti sa tribina", istakao je kapiten Petar Božić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.