Jovanović: Partizan nije favorit u meču sa Hemofarmom

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Partizan nije favorit u meču sa Hemofarmom

Košarkaši Partizana i Hemofarma odigraće u utorak od 18 časova u Vršcu derbi meč sedmog kola Superlige.

Biće to njihov 68. međusobni susret, crno-beli su bili uspešniji 54 puta, dok je vršački tim odneo 13 pobeda.

U prethodnom ovogodišnjem susretu dva tima, crno-beli su zabeležili pobedu u 15. kolu NLB lige - 71:64 u Vršcu. Crno-beli i "farmaceuti" dele prvu poziciju na tebeli sa ekipom Radničkog, svi sa po pet pobeda i po jednim poraz.

"Naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmica sa Hemofarmom je treća ovosezonska protiv njih. I nijedan susret ekipe nisu dočekale u jednakom sastavu, bilo je promena sastava i kod jednih i kod drugih. I u ovaj susret ulazimo sa izmenjenim sastavom, s obzirom na to da smo morali da smanjimo broj stranaca pred početak Superlige. Iako smo prve dve utakmice dobili, ne bih rekao da u ovoj utakmici postoji favorit. Radi se o dve izuzetne ekipe koje već dugi niz godina gaje rivalitet i čiji su mečevi u svakom slučaju bili neizvesni. Mi smo u ritmu odigravanja utakmica svaka tri dana praktično već sedam, osam meseci, a da još nismo završili takmičenja, sem u Evroligi, a ne računajući Kup koji smo osvojili. Imamo visoke ciljeve što se tiče Jadranske lige i domaćeg šampionata, a da bi se ti ciljevi obistinili mora da se igra na visokom nivou iz utakmice u utakmicu. Mi pokušavamo da ustalimo formu ne samo zbog Superlige, nego i zbog završnog turnira NLB lige i nadam se da ćemo odigrati utakmicu u Vršcu na željenom nivou”, rekao je trener aktuelnog šampiona Vlade Jovanović.

Povezane vesti: Partizan rutinski protiv Mega Vizure, Radnički i Hemofarm sigurni Partizan bolji od FMP-a, Hemofarm u finišu savladao Zvezdu Istraga zbog tuče na utakmici Hemofarm - Partizan Hemofarm nije došao, Partizanu deveta uzastopna titula! Partizan pozvao publiku da ipak dođe u Pionir

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.