Jovanović: Nije lako sa Megom

Izvor: B92, 24.Mar.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: "Nije lako sa Megom"

Trener Partizana Vlada Jovanović posle pobede nad Mega Vizuroma na startu Superlige kaže da je njegovom timu trebalo cello poluvreme da se osvesti.

"Ovu utakmicu ne bih posebno komentarisao, mi jesmo kvalitetniji protivnik, međutim mi smo prošle godine igrali tri utakmice sa Megom, a po svemu sudeći i ove godine će biti isto i ne mogu da kažem da su svi ti mečevi bili laki, trebalo nam je čitavo poluvreme da se osvestimo".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Čestitao bih svom kolegi na veoma doro obavljenom poslu i plasmanu u Superligu, sa iskusnim Milisavljevićem i ostatkom ekipe koji je veoma talentovan. Njihov talenat će se dokazati pre svega dugoročnim radom i utakmicama kao što su ove, kada će ga pretvoriti u kvalitet. Jedan od načina je da igraju protiv svojih starijih kolega, značiće im mnogo ovaj meč, kao i susreti u narednim mesecima. Mladost donosi preko potrebnu energiju, i oni to saopštavaju u svakom trenutku i ako mi nismo u punoj energiji, razlika u kvalitetu se neće videti. Zahvlajujem se našim navijačima”, dodao je Jovanović.

Partizan je savladao Mega Vizuru u gostima sa 87:71.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovanović: ''Jesmo kvalitetniji, ali će i Mega dokazati potencijal''

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2012, 00:07

Posle večerašnje pobede nad Mega Vizurom, trener Partizana istakao da je kvalitet Partizana presudio, ali se pohvalno izrazio i o potencijalu mlade protivničke ekipe.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.