Jovanović: Neću o imenima...

Izvor: S media, 05.Nov.2010, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Neću o imenima...

Trener Partizana, Vlada Jovanović, istakao je posle poraza od Makabija da je njegov tim podlegao pritisku "očekivanja sopstvenih navijača".

Šampion Srbije je večeras relativno lako izgubio utakmicu 3. kola Evrolige, rezultatom 67:54.

Porazi Barselone i Panatinaikosa

EL: Avdalović bolji od Trifunovića

- Svi klubovi koji su gostovali u "Pioniru" nisu se najbolje snalazili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u atmosferi koju su pravili naši navijači, ali čini se da smo večeras mi podlegli pritisku. Bili smo bez realizacije tokom prvih pet minuta, kada je Makabi napravio dvocifrenu razliku, što je veoma opasno kada im dozvolite. Nismo kontrolisali utakmicu kako smo planirali, najviše zbog činjenice da nismo mogli da uspostavimo unutrašnju igru preko Džavaija. Šut nas nije služio, ali to sve nisu opravdanja za ovakav rezultat. Neću pominjati pojedince, ali moram da kažem da nema igrača čijom sam partijom zadovoljan. Videćemo šta nam je činiti dalje nakon ovog poraza - izjavio je starteg crno-belih nakon utakmice.

Jovanović je dodao da njegov tim u subotu igra još važniji meč, duel Jadranske lige protiv Zagreba u "Pioniru".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vlada Jovanović ničim nije zadovoljan

Izvor: SrbijaNet.rs, 05.Nov.2010

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović istakao je nakon poraza u meču trećeg kola A grupe Evorlige protiv izraelskog Makabija iz Tel Aviva (54:67) da ničim ne može da bude zadovoljan. Jovanović je ocenio da je Makabi zasluženo stigao do pobede i da su

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.