Jovanović: Neće biti lako; Todorić: Dovešćemo stranog plejmejkera

Izvor: S media, 08.Jul.2010, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Neće biti lako; Todorić: Dovešćemo stranog plejmejkera

Košarkaši Partizana će u grupi A Evrolige igrati protiv prvaka Španije i prošlogodišnjeg protivnika u četvrtfinalu, a iako grupa nije najteža, trener crno-belih kaže da posao neće biti nimalo lak.

17:57h

| Foto: M. Metlaš| Komentara: 1

Košarkaši Partizana će u grupi A Evrolige igrati protiv prvaka Španije i prošlogodišnjeg protivnika u četvrtfinalu, a iako grupa nije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << najteža, trener crno-belih kaže da posao neće biti nimalo lak.

"S obzirom na to da smo bili u trećem šeširu znali smo da ćemo već u startu dobiti dve veoma snažne evroligaške ekipe i znali smo da ne možemo da izbegnemo ekipe koje su bile dobro plasirane u prethodne sezone. Sve grupe imaju snagu", rekao je Jovanović.

On je dodao da su i prošlogodišnja iznenađenja sada stabilni klubovi, a da su jake ekipe iz prošle sezone još jače.

"Kaha Laboral je šampion španije, biti prvi u ACB ligi govori dovoljno. Potom Makabi, koji nam je prošle godine bio protivnik za odlazak na fajnal for, koji će sigurno ove godine napraviti bolji tim. Prokom je u prethodnoj sezoni do nekog trenutka bio iznenađenje takmičenja i ove godine ima stabilan budžet, a i iste ambicije. Žalgiris je kao i Makabi ušao u potpu...

Vest u celini možete pročitati na sajtu blic.rs
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.