Izvor: B92, 04.Jan.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: "Najjača grupa"

Partizan će i ove sezone igrati u Top 16 fazi Evrolige, a u utorak je odlučeno da će mu protivnici biti Montepaski, Real i Efes.

Naš šampion će peti put zaredom nastupiti u drugoj fazi, a samo jednom do sada nije prošao u četvrtfinale.

I ove, kao i svih prethodih godina, protivnici su najbolje evropske ekipe. Toga je svestan i trener Partizana Vlade Jovanović.

"Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da ne primetim da je ovo najteža grupa. Svi znamo kakve su ovo ekipe i jasno je da će biti izuzetno teško. Svi su se izuzetno pojačali pred ovu sezonu, a ja sam posebno pratio Montepaski, zbog Mekejleba, koji je fantastičan ove sezone. O Realu i Efesu ne treba trošiti reči. Mislim da je dobro što će se utakmice igrati u Areni, jer nam je pomoć publike izuzetno bitna", rekao je Jovanović.

Partizan svake godine iz korena menja tim, ali ni to ne sprečava mladu i perspektivnu ekipu da dobro igra u Evropi. Ipak, ove sezone na poziciji plejmekera nema najboljeg rešenja. Beogradski mediji su počeli da spekulišu da će se Miloš Vujanić vratiti u Partizan i tako ojačati to mesto u timu.

"Prvi put smo tokom sezone menjali igrače, što nije svojstveno nama. Istina je da nam je plejmejker slaba tačka, ali ostaćemo u ovom sastavu i borićemo se do kraja", rekao je Jovanović za B92.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.