Jovanović: Igrali smo u grču

Izvor: B92, 09.Maj.2012, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Igrali smo u grču

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je posle meča sa Radničkim FMP, u desetom kolu Agroživ košarkaške lige Srbije, da je utakmica bila dosta teška.

"Crno-beli" su slavili u Železniku rezultatom 82:66.

"Teška utakmica iz više parametara. Nismo odigrali dobro protiv Cedevite u fajnal-foru jadranske lige i plašili smo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ne prenesu posledice na nastavak sezone. Radnički FMP je pokazao da nije samo učesnik u Superligi već da će se boriti za plej-of", rekao je Jovanović.

On je dodao da je njegov tim prve tri deonice odigrao u grču i da zato nisu uspeli da naprave veću rezultatsku razliku.

Tri deonice proveli smo u grču, FMP je imao dobar šut za tri poena, što je njihova odlika i nismo uspeli da se odlepimo. U poslednjoj deonici i mi smo pogodili iza linije 6,75, više trčali i pobedili. Znamo šta nas čeka u narednim mečevima i trudićemo se da uspešno završimo sezonu", zaključio je Jovanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.