Bomba: Jojić otišao, Partizanu dva miliona!

Izvor: Blic, 29.Jan.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba: Jojić otišao, Partizanu dva miliona!

Najbolji igrač Partizana u jesenjem delu sezone Miloš Jojić napustio je pripreme crno-belih i očekuje se da u naredna 24 časa potpiše za novi klub.

Talentovani vezista je otišao na lekarske preglede i očekuje se da postane član jednog bundesligaša, ali se ime tima drži u tajnosti.

Vrednost transfera je dva miliona evra, a transfer Jojića završio je menadžer Miroslav Stević, naš nekadašnji reprezentativac.

Partizan je imao bolje ponude za njega iz Engleske i Italije, koje je odbio, a sada ga prodao za ovu sumu,

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ostao bez Miloša Jojića! Novi klub u Nemačkoj

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2014

Miloš Jojić je otišao iz Partizana! Zvanično najbolji fudbaler Superlige u jesenjoj sezoni, uz dozvou crno-belih, napustio je pripreme u turskoj Antaliji, pošto je dogovoren njegov transfer u novi klub.  „Jojić je popodne je otišao na preglede. U naredna 24 sata znaće se ime novog kluba“,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Bomba: Jojić otišao u Dortmund, Partizanu dva miliona!

Izvor: Blic, 29.Jan.2014

Najbolji igrač Partizana u jesenjem delu sezone Miloš Jojić napustio je pripreme crno-belih i očekuje se da u naredna 24 časa potpiše za novi klub...Talentovani vezista je otišao na lekarske preglede i očekuje se da postane član jednog bundesligaša, najverovatnije Borusije iz Dortmunda sa kojom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.