Jevtović ima jaku ponudu na stolu

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 17:26

Jevtović ima jaku ponudu na stolu

Vezista Partizana Marko Jevtović dobio je ponudu iz Turske koja ga stavlja na ozbiljno iskušenje.

U pitanju je poziv Gazijantepa, o čemu su u sredu pisali turski mediji, a u četvrtak je to postala tema broj jedan u taboru Partizana u Slovenji.

Čak je Jevtović obavio razgovor sa trenerom Ilijom Stolicom u holu hotela "Primus" u Ptuju, jer je u pitanju finansijska ponuda kojoj Partizan neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moći da odgovori.

Odluka je na samom igraču, pošto je u ugovoru potpisanom u januaru (kada je stigao kao slobodan igrač), ubačena izlazna klauzula koju vezista može da aktivira u svakom trenutku.

Gazijantep nudi dvogodišnju saradnju, a kontakt je uspostavljen na insistiranje donedavnog trenera Fenerbahčea Erola Buluta, prenosi "Telegraf".

Ovaj stručnjak dobro poznaje srpskog igrača jer ga je vodio dok su obojica bili u Konjasporu.

Jevtović je odigrao 20 utakmica za Partizan u svim takmičenjima i postigao je jedan pogodak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.