Izvor: Piplmetar.rs, 03.Maj.2023, 00:30

„Jedni od najboljih navijača na svetu“: Hezonja nakon utakmice o atmosferi u Areni

„Da sam navijač Partizana i aj bih se drao protiv Real Madrida“, rekao je košarkaš „kraljevskog“ kluba u izjavi za Sport Klub.
I pored napetosti koja je obeležila dane pred početak utakmice u Beogradu, Hezonja je pohvalio navijače Partizana i nazvao ih jednim od najboljih navijača na svetu.
„U situaciji smo kakvoj jesmo i zanli smo svi da ćemo biti dočekani kako smo dočekani, ali kapa dole svima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sve je prošlo bez ikakvih problema“, rekao je Hezonja.
View this post on Instagram


A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Hezonja je dodao i da treba razumeti navijače Partizana jer navijaju za svoj i da bi se on „drao“ protiv Reala da je na njihovom mestu.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

EvroligaKošarkaMario HezonjaPartizanreal madridBeograd

Komentari Ime *
Komentar



Ostali komentari (0)



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.