Izvor: Piplmetar.rs, 02.Mar.2024, 21:30

Jedna familija! Košarkaši Partizana došli da podrže fudbalere u borbi za titulu Superlige Srbije

S. P.


Crno-beli se nadaju samo pobedi

Foto: FK Partizan


Košarkaši Partizana došli su na stadion da bodre fudbalere „crno-belih“ u meču 23. kola Superlige Srbije protiv Železničara.
Ekspediciju crno-belih košarkaša predvodio je kapiten Kevin Panter. Uz Pantera, na utakmicu su došli i Pi Džej Doužer, Danilo Anđušić, Tristan Vukčević i Balša Koprivica. Košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su tako prihvatili poziv napadača Partizana Nemanje Nikolića koji ih je pozvao da dođu u Humsku.
Ove sezone su i fudbaleri Partizana, kao i trener Igor Duljaj, bili česti gosti košarkaša u Areni na utakmicama Evrolige i ABA lige.
Ulaz na utakmicu Partizan – Železničar je bio slobodan, a prema prvim procenama na tribinama je blizu 10 hiljada navijača „crno-belih“.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.