Jedan autobus oštećen u slavlju navijača

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan autobus oštećen u slavlju navijača

Autobus na liniji 304 oštećen je noćas na Trgu Republike u slavlju navijača posle fudbalskog uspeha beogradskog Partizana protiv Anderlehta u Briselu, izjavio je jutros Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Slobodan Vučenović.

Autobusu na liniji 304 oštećena je krovna konstrukcija i pošto je bio "zarobljen" i "demoliran", nije mogao u 00.10 časova da sa Trga Republike podje za Ritopek, a samim tim nije ostvaren ni polazak iz Ritopeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ka Trgu Republike u 1.30 sati, rekao je Vučenović.

Beograđane i ovoga jutra prevozi 1.265 vozila javnog gradskog prevoza - 132 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.036 autobusa.

Vučenović je rekao da za danas nema unapred planiranih izmena u saobraćaju vozila GSP i da se saobraćaj za sada obavlja bez zastoja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grobari dočekali heroje

Izvor: S media, 25.Avg.2010

Oko 1.500 najvatrenijih navijača Partizana dočekalo je svoj ljubimce rano jutros oko pet sati, na aerodromu Nikola Tesla, po povratku iz Brisela sa meča protiv Anderlehta...Pre nego što je avion sa ekspedicijom crno-belih stigao u Beograd, prenosi Mondo, na aerodromu se pojavio klupski autobus šampiona...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.