Javor odoleo Partizan, navijači ponovo traže odlazak uprave!

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javor odoleo Partizan, navijači ponovo traže odlazak uprave!

Fudbaleri Partizana i Javora igrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u preostaloj današnjoj utakmici osmog kola Superlige Srbije.Domaćin je priredio razočaranje navijačima na 68. rođendan Sportskog društva crno-belih. Neorganizovanom, jalovom igrom izabranici Vuka Rašovića nisu umeli da nađu rešenje pred mrežom požrtvovanih Ivanjičana, koji su bili na korak od iznenađenja u Humskoj.Oba tima stvorila su više povoljnih šansi, ali su mreže na kraju ostale netaknute, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pa je Partizan napravio novi korak nazad u trci za odbranu titule. Navijači su zvižducima ispratili crno-bele, koji sada sa utakmicom više beže tri boda drugoplasiranom Čukaričkom, a četiri glavnim rivalima Crvenoj zvezdi i Vojvodini.Večerašnji meč na kratko je prekinut u 68. minutu zbog bakljade koju su priredile pristalice Partizana. OpširnijeVečernje Novosti
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Javor "ljuljao" i u Humskoj

Izvor: Utakmica.rs, 05.Okt.2013

Fudbaleri Partizana odigrali su večeras nerešeno 0-0 sa Javorom na svom terenu, i na taj način ponovo prvenstvo učinili zanimljivim. Slavljeničku atmosferu, koju je povodom 68. rođendana kluba napravilo nešto više od 8000 navijača na stadionu, fudbaleri na terenu nisu ispratili..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.