Jasikevičijus ponosan na svoju ekipu:Imali smo odgovor na sve što je Partizan igrao

Izvor: B92, 28.Mar.2023, 23:12

Jasikevičijus ponosan na svoju ekipu:Imali smo odgovor na sve što je Partizan igrao

Košarkaši Barselone pobedili su Partizan u 31. kolu Evrolige rezultatom 89:80.

Katalonci su boljom igrom u odbrani deluje da su prelomili utakmicu, i odneli veoma bitnu pobedu u borbi za prvo mesto na tabeli Evrolige.

Posle utakmice na konferenciji za medija, trener Barselone Šarunas Jasikevičus je dao svoj komentar meča.

"Čestitam igračima, navijačima, čestitam Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kreiranju atmosfere za igranje košarke. Nije lako, to je sigurno. Ali ovo je bila jedna od najboljih utakmica ove sezone, videti navijače, atmosferu... Mislim da kako je utakmica išla, moramo biti zadovoljni kako smo odigrali, igrali smo dobru košarku u prvom poluvremenu, ali ne dovoljno jako. Nismo izjednačili Partizanov intenzeitet i nekoliko izgubljenih lopti, nekoliko situacija gde smo bili sporiji. Koštalo nas je osam poena, što je mnogo. U drugom poluvremenu smo bili bolji, igrali smo jače, odbrana je bila bolja. Izašli smo agresivno u 3/4 i preuzeli smo kontrolu utakmice. Odgovorili smo na sve što je Partizan igrao, pogodili smo i nekoliko teških šuteva", izjavio je trener Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.