Jarni: Partizan rastrčan i tehnički obučen

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarni: Partizan rastrčan i tehnički obučen

Specijalno za Žurnal iz Beleka: Branko Spasojević
Baš kao i Marko Nikolić, na proleće će na klupi debitovati i Robert Jarni. Srpski trener u Partizanu, bivši hrvatski reprezentativac u Sarajevu.
(FOTO: B. Spasojević)
U fazi smo uigravanja, prvenstvo Bosne i Hercegovine počinje 1. marta. Dobro je što smo igrali protiv mlade, poletne i tehnički obučene ekipe Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> O ideji da ponovo zaživi liga SFRJ nije hteo direktno da se izjasni:
Igrači kod nas dobro treniraju, mnogo više nego, na primer, u vreme kad sam igrao u staroj Jugoslaviji. Sa 20 godina obukao sam dres državnog tima i znam gde je problem. Moramo da tražimo način kako da izdržimo 90 minuta i evropskom ritmu. Posle sat vremena, sve naše ekipe padaju i zbog toga gube utakmice. Kad to promenimo, siguran sam da će nam i fudbal biti bolji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Osmanagić: Uvek uz Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2014

Specijalno za Žurnal iz Beleka: Branko Spasojević. Amer Osmanagić, kapiten Partizanove čuvene generacije 1989. nije skrivao zadovoljstvo uoči duela sa klubom u kojem je stasao.. – Crno-beli su uvek u mom srcu, pratim njihove igre i uvek navijam. Držim palčeve i u predstojećoj prolećnoj trci...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.