Jaramaz: Moramo da popravimo odbranu

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 00:51

Jaramaz: Moramo da popravimo odbranu

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz smatra da će dobra odbrana igrati veliku ulogu u predstojećem finalu Kupa Koraća.

Crno-beli su pobedom nad Vojvodinom (80:67) zakazali meč za trofej sa Crvenom zvezdom, u subotu od 21.00.

"Ostvarili smo prvobitni cilj. Zadovoljan sam. Bilo je tvrdo, ali smo uspeli da odigramo ove dve utakmice u dva dana i sutra nas očekuje derbi. Dobro poznati protivnik i potrudićemo se da se spremimo. Tri utakmice u tri dana, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << možda zahtevnije, ali svake godine je tako. Nismo iznenađeni. Mislim da smo spremni za sutra", rekao je Jaramaz.

Svestan je šta mora da se popravi pred novi duel sa crveno-belima.

"Definitivno da popravimo odbranu. To će biti jako važno u utakmici sa Zvezdom. Ne bih ulazio u druge detalje. Mislim da smo svesni šta nije štimalo poslednjih utakmica protiv njih. Ne bih ulazio u detalje, treba da se dobro pripremimo, nadam se u nekim stvarima i iznenadimo", dodao je on.

Atmosfera u Nišu će biti vrela.

"Jeste posebna atmosfera. Jedini put kada su navijači tu, ali nama to predstavlja veliko zadovoljstvo", kazao je Jaramaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.