Janjuš sudi Partizanu u Lučanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 23:31

Janjuš sudi Partizanu u Lučanima

Jedan od derbija 26. kola.
Fudbalere Partizana posle kiksa sa Napretkom očekuje teško gostovanje u Lučanima ekipi Mladosti.
Ova utakmica na programu je u nedelju u 13.30 časova, a pravdu će deliti Predrag Janjuš. Glavnom sudiji pomagaće Nikola Đorović i Slobodan Pavlović.
U VAR sobi sedeće braća Novak i Miloš Simović.
Posle 25. kola Superlige Partizan je drugi na tabeli sa 60 bodova, dok je Mladost na sedmoj poziciji sa 36 bodova....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZAN NE SME PONOVO DA KIKSNE, IGRA SE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA, A DULAJ KAŽE SLEDEĆE: Ovo je istakao šef struke Partizana pred važno gostovanje! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2024, 12:35

Jasan je šef struke Partizana. Partizan u nedelju nakon dve utakmice bez pobede gostuje Mladosti u Lučanima, a šef struke crno-belih, Igor Duljaj, rekao je sledeće. – Pa uvek kada se doživi neuspeh naravno da nije prijatno, ali ta utakmica što se mene i moje ekipe tiče završena. Stavili smo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.