Janić: Možda ne bi trebalo da ovako pričam

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 23:46

Janić: Možda ne bi trebalo da ovako pričam

Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić govorio je za OSS posle poraza u Superkupu Srbije od Vojvodine.

Odbojkaši Partizana nisu uspeli da odbrane pehar Superkupa Srbije, jer su sa 3:1 poraženi od Vojvodine.

"Čestitam baš onako od srca Vojvodini. Ja sam trener Partizana, možda ne bi trebalo da pričam ovako... Ali mladi momci, hrabri, naravno da i greše. Mi smo im mnogo objektivno pomogli danas, ali to ne umanjuje njihovu veliku pobedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čestitam im na ovom trofeju", poručio je Bojan Janić.

Trener Partizana je objasnio koji su razlozi poraza svoje ekipe.

"Uvek potenciram da je svaki poraz moj. Ovaj svakako jeste... Mislim da je problem prošle godine, psihološki problem... Znamo kakva je sezona bila i sad mislimo da ćemo isto bez neke muke. Nema šanse, mi nismo ni blizu tog nivoa. Nadam se da je ovo veoma dobra opomena - da i trening i sam pristup utakmici mora da bude na krv i nož. A ne ovako mekano, dezorjentisano, izgubljeno... Ajde da kažemo - moj libero je došao pre dva dana iz Japana zajedno sa mnom. Nije stigao da se ugira, imamo taj neki problemčić, ali to nema veze. Odigrali smo veoma slabo i moramo da nađemo razloge. Sigurno moramo da radimo mnogo bolje i jače nego do sad", zaključio je Janić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.