Janić ljut nakon poraza: Žal zbog načina na koji smo izgubili, bez zrna baruta, kao juniori

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 12:14

Janić ljut nakon poraza: Žal zbog načina na koji smo izgubili, bez zrna baruta, kao juniori

Preuzeo odgovornost.

Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić bio je kritički nastrojen posle poraza od Tirol Insbruka. Crno-beli su izgubili u Beogradu od Tirol Insbruka sa 3:0 (25:14, 25:21, 25:12), u meču prvog kola V grupe druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Čestitke Insbruku na rutinskoj pobedi. Mislim da su pokazali da su dva nivoa iznad nas u ovom momentu - u brzini igre, tačnosti. U svim elementima su nas nadigrali. Samo mi je orgomna žal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog načina na koji se desio poraz... Bukvalno bez zrna baruta, potpuno bledi, uplašeni stvarno ne znam čega. Izgledali smo kao juniori, a nemamo tako mladu ekipu. Ne bi trebalo tako da izgledamo - rekao je Janić posle meča.

Partizan će u drugom kolu u subotu igrati protiv crnogorske Budve od 20.00 časova.

- Pripremali smo se, mnogo smo pričali, stvarno smo želeli da dođemo u Master, u ovaj lep ambijent i da makar pokažemo zube, budemo poletni sa publikom. Ništa od toga nismo uradili. Najveća krivica mi je u tome što danima, mesecima, godinama pozivamo publiku da se vrati da gleda odbojku i onda neki ljudi dođu i vide ovo. Ne možemo stvarno da im zamerimo što više neće da dolaze. A to je tužno... Baš mi je žao. Apsolutno moja odgovornost - moram da otkrijem zašto je moja ekipa ušla u utakmicu ovako - potpuno bleda, izgubljena, bez ikakve ideje. Neke stvari koje smo pričali da treba da radimo, bile su potpuno kontra. U ovom trenutno ne znam zašto - istako je Janić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.