JUNAK 24. KOLA SUPERLIGE: Aleksandar Jovanović (Partizan)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:39

JUNAK 24. KOLA SUPERLIGE: Aleksandar Jovanović (Partizan)

Branio je moguće i nemoguće.

Za nama je 24. kolo Superlige Srbije, a ono se proteglo na četvrtak, petak i subotu. Centralni događaj bio je 172. večiti derbi, a Crvena zvezda i Partizan odigrali su 2:2.

Niko od strelaca pogodaka se ne može nazvati junakom kola, ali može čovek koji je sprečio da strelaca ne bude daleko više. U pitanju je golman crno-belih Aleksandar Jovanović koji je činio čuda među stativama i sigurno je bio najistaknutija figura meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz sudiju Pavla Ilića.

Zvezda je bila daleko dominantniji tim na terenu i stvorili su crveno-beli sijaset šansi, međutim na kraju su ostali na dva pogotka budući da je Jovanović skidao zicere Bukariju, Endiajeu i ostalim navalnim fudbalerima protivničkog tima.

Jovanović je na taj način sačuvao bod Partizanu koji je ostao prvi na tabeli posle 24 kola i ima bod prednosti u odnosu na večitog rivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.