JSL(poluvreme): Radnički 1923 - Partizan 0:0

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL(poluvreme): Radnički 1923 - Partizan 0:0

U toku je prva utakmica 27. kola. Posle 45 minuta nema golova, po jedna dobra prilika na obe strane.

Sa različitim motivima fudbaleri Radničkog 1923 i Partizana ušli su u međusobni duel na stadionu "Čika Dača".

Domaćinu su bodovi neophodni u borbi za opstanak, gostima da zadrže prednost na vodećoj poziciji u odnosu na Crvenu zvezdu uoči derbija koji će se naredne subote igrati na stadionu u Humskoj.

U prethodne tri utakmice sa Kragujevčanima Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je svaku pobedio i to bez primljenog gola.

Prvi put ovog proleća u startnoj postavi crno-belih našao se Lazar Marković, koji će predvoditi napad gostiju zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem i Markom Šćepovićem.

Najistureniji u domaćem timu je Darko Spalević, iako su postojale najave da on neće igrati kako bi potpuno spreman ušao u duel sa OFK Beogradom. Trener Dragoljub Bekvalac, ipak je odlučio da iskusnog centarfora pošalje na teren.

Prvih 10 minuta nije donelo mnogo uzbuđenja. Radnički 1923 je imao jednu priliku, ali prvo Spalević, a potom i Ivan Petrović nisu dobro reagovali.

Na drugoj strani mladi Jojić je pokušao udarcem sa oko 20 metara, ali preko gola.

Radnički je mnogo bolje ušao u utakmicu i u 16. minutu je propustio veliku šansu da povede. Fejsa je ubacio loptu u sredinu, Stojković loše ragovao ispred Spalevića , lopta se odbila do Beljića, koji je, dok je čuvar mreže Partizanovog gola ležao na travi, uspeo da sa pet-šest metara prebaci gol.

Crno-beli su se oslobodili pritiska(!) i sve češće su ispred gola protivnika.

Sjajnu priliku Partizan nije iskoristio u 26. minutu. U akciji u kojoj su jedini akteri u gostujućem timu bili Šćepović i Mitrović, mlađi napadač je izašao sam ispred Ognjen Čančarevića posle odličnog dodavanja saigrača, ali je vrlo loše šutirao. Pokušao je Mitrović laganim udarcem po zemlji, što je golman Radničkog bez problema zaustavio.

Vrlo brzo Šćepović je šutirao sa 30-ak metara malo iznad prečke.

Već u 29. minutu Vuk Rašović je napravio prvu promenu u timu. Branka Pauljevića je zamenio Vojislav Stanković. Izgleda da nije problem u povredi fudbalera Partizana, već u činjenici da mu je Dušan Petronijević zadavao velikih problema po odbrambenoj levoj strani crno-belih.

RADNIČKI 1923: Čančarević, Pavlović, Otašević, Tintor, Marić, Fejsa, I. Petrović, Milošković, Petronijević, Beljić, Spalević.

PARTIZAN: Stojković, Pauljević (od 29' Stanković), Miljković, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Ilić, Jojić, L. Marković, Mitrović, Šćepović.

PAROVI 27. KOLA:

U subotu:

Radnički 1923 - Partizan

BKS Borča - Hajduk Kula (17.00)

Spartak Zlatibor voda - Donji Srem

Smederevo - Jagodina

Radnički Niš - Sloboda Point

Rad - Javor

Crvena zvezda - OFK Beograd (19.00)

U nedelju:

Novi Pazar - Vojvodina (17.00, Arena sport)

TABELA: Partizan 61, Crvena zvezda 59, Vojvodina 52, Jagodina 43, Rad 40, OFK Beograd 38, Sloboda 36, Spartak 34, Radnički (N) 31, Donji Srem 30, Javor 29, Hajduk 29, Novi Pazar 27, BSK 26, Radnički 1923 24, Smederevo 12.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

JSL(uživo): Radnički 1923 - Partizan 0:0

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013

U toku je prva utakmica 27. kola. Posle 45 minuta nema golova, po jedna dobra prilika na obe strane...Sa različitim motivima fudbaleri Radničkog 1923 i Partizana ušli su u međusobni duel na stadionu "Čika Dača"...Domaćinu su bodovi neophodni u borbi za opstanak, gostima da zadrže prednost na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.