JSL: Sjajna Vojvodina srušila šampiona (FOTO+VIDEO)!

Izvor: Sportal.rs, 29.Sep.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Sjajna Vojvodina srušila šampiona (FOTO+VIDEO)!

Ćiribu, ćiriba, igra Voša k'o Barsa... Slavi u transu crveno-beli deo Novog Sada uz taktove pesme "Garavog sokaka" posle derbija sedmog kola i pobede protiv Partizana, rezultatom 2:1! Novosađani su potpuno zasluženo bacili na kolena prvaka države u vrlo uzbudljivoj i dinamičnoj utakmici koju nije pokvarila ni višesatna provala oblaka na "Karađorđu".

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

FUDBALERI OLIMPIKA TREĆI U BAČU

Izvor: Radio Dunav, 30.Sep.2013, 10:32

U subotu su fudbalri Olimpika sa generacijom 2001. učestvovali na turniru u Baču. Apatinski fudbalri su se ”prošetali” u grupnoj fazi sa dve pobede i gol razlikom 12:0. U polufianlu su se sastali sa Novosadskim Junajtedom, regularni deo utkamice završen je rezultatom 1:1, pa je finalistu turnira...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.