JSL: Partizan - OFK Beograd 1:1 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Partizan - OFK Beograd 1:1 (KRAJ)

Partizan i OFK Beograd igraju od 16.30 zaostalu utakmicu sedmog kola Jelen Superlige.

Crno-beli će imati priliku da se brzo iskupe navijačima za poraz od Jagodine (1:0) u minulom kolu i vrate se na vrh tabele jer sada imaju bod manje od Vojvodine, ali i utakmicu manje.

Utakmice Kupa Srbije će domaćin i "romantičari" igrati u novembru, protiv Sloge, odnosno Čukaričkog.

Strelci: Lazović 64. - Dražić 42.

Stadion: Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

Gledalaca: 3.000

Sudija: Nenad Đokić

Žuti kartoni: S. Ilić - Janković, Zdjelar, Vasiljević, Antonov (x2), Gajić, Čupić.

Crveni karton: Antonov

PARTIZAN: Lukač, Stevanović (od 46. Luka), Stanković, Ćirković, Petrović, B. Ilić, Drinčić, Živković, Ninković (od 46. S. Ilić), Lazović, Škuletić (od 77. Fofana).

OFK BEOGRAD:Čupić, Vasilić, Savić, Antonov, Zdjelar, Vasiljević, Jovanović, Janković (od 88. Alempijević), Gajić, Andrić (od 66. Ješić), Dražić (od 70. Cakić).

4. minut - Prilika za Jankovića na startu utakmice. Ipak, lopta odlazi pored gola Milana Lukača.

5. minut - Slobodan udarac iskosa sa leve strane za Partizan. Izveo ga je Drinčić, lopta je odskočila, ali Čupić na mestu. Drinčić je u nastavku izborio korner.

11. minut - Udarac Škuletića glavom odlazi pored gola.

13. minut - Drugi udarac iz ugla za crno-bele. Ovaj je izveo Živković, ali Dražić je dobro izbacio.

21. minut - Velika šansa za Partizan. Škuletić je mogao da pita gde da smesti loptu Stefanu Čupiću, ali je očajno šutirao, i omogućio je golmanu OFK Beograda da mu lako zaustavi udarac.

24. minut - Lukavo je probao Ninković, lopta je umesto centaršuta išla poprilično blizu gola, ali u nastavku akcije samo loš šut sa distance Drinčića.

26. minut - Antonov je izborio prvi korner za goste. Očajno su ga izveli igrači Dejana Đurđevića i ništa od prilike.

28. minut - Velika greška Komnena Andrića, u situaciji kada je mogao da proigra Dražića, poslao mu je pas kao najgorem neprijatelju i kontra gostiju je otišla u nepovrat.

38. minut - Sumnjiva situacija kod ofsajda Škuletića, utisak je da nije bilo  nedozvoljene pozicije. Po običaju Lazović poprilično  nervozan.

42. minut - GOOOOOL! Dejan Dražić posle duplog pasa sa Andrićem postiže gol. Otrčao je nekadašnji junior Partizana ka jugu da proslavi gol, ali ga je sudija vratio sa pola puta. Čudna reakcija, koju će sigurno objasniti napadač OFK Beograda.

44. minut - Dve odlične odbrane Stefana Čupića. Prvo je zaustavio fenomenalan udarac Živkovića, da bi zatim stigao i da odbrani šut Branka Ilića. Najbolji kater dosadašnjeg dela meča je svakako golman OFK Beograda.

46. minut - Saša Ilić je zamenio Ninkovića, dok je Predrag Luka ušao u igru umesto Miladina Stevanovića.

48. minut - Škuletić je poslao loptu sa desne strane, a Vasilić nije namerno vratio loptu ka golmanu svog tima. Lazović je "sagoreo". Prekid izveden na brzinu, ali čist ofsajd.

51. minut  - Korner je izveo Drinčić, lopta mu se vratila, ali intervenišeodbrana OFK Beograda. Pravo je čudo kako Lazović nije dobio žuti karton do sada jer konstantno sesvađa sa pomoćnim sudijom, kao i sa igračima gostiju.

55. minut - Luka je izborio faul na nekih 20ak metara od gola Čupića. Drinčić će šutirati.

57. minut - Prečka! Razornim udarcem je tukao Drinčić, ali lopta je pogodila okvir gola.

64. minut - GOOOOOL! Danko Lazović izjednačava 1:1. Škkuletić je zakačio loptu, usmerio je taman toliko da iskusni napadač u padu pogodi mrežu Čupića. Velike zasluge za pogodak idu i na račun Petrovića, koji je poslao dobru loptu u kazneni prostor.

66. minut - Škuletić u padu pokušava da pogodi, ali je bio neprecizan.

68. minut - Stativa! Lazović je ostao sam, ubacio loptu ka Škuletiću, kojem je Čupić odbranio udarac, a lopta se od stative odbila u polje.

72. minut - Lukač brani opasan šut Ješića sa 25 metara. Da je lopta išla u ugao pitanje je šta bi bilo, jer je šut bio zaista snažan.

73. minut - Stativa! Ivica Jovanović pogađa stativu posle kornera.

76. minut - Nemanja Petrović je sjajno centrirao, Luka je bio kratak, a Lazović snažno tuče, ali pogađa spoljni deo mreže.

77. minut - Fofana je u igri, umesto Škuletića.

78. minut - Sudija Đokić propušta da pokaže žuti karton Vasiliću, iako ga je zaslužio.

88. minut - Janković izalazi u igri je Aleksandar Alempijević.

90. minut - Igraće se još četiri minuta.

90+5 minut - Drinčić je posle prekida pokušao, ali lopta daleko iznad gola.

KRAJ

Strelci: Lazović 64. - Dražić 42.

Stadion: Partizana

Gledalaca: 3.000

Sudija: Nenad Đokić

Žuti kartoni: S. Ilić - Janković, Zdjelar, Vasiljević, Antonov (x2), Gajić, Čupić.

Crveni karton: Antonov

PARTIZAN: Lukač, Stevanović (od 46. Luka), Stanković, Ćirković, Petrović, B. Ilić, Drinčić, Živković, Ninković (od 46. S. Ilić), Lazović, Škuletić (od 77. Fofana).

OFK BEOGRAD:Čupić, Vasilić, Savić, Antonov, Zdjelar, Vasiljević, Jovanović, Janković (od 88. Alempijević), Gajić, Andrić (od 66. Ješić), Dražić (od 70. Cakić).
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

JSL: Partizanovo dete rastužilo Humsku (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014

Partizan je vezao i treći neuspeh. I dok su porazi od Bešiktaša i Jagodine gubitak tri boda, meč sa OFK Beogradom je doneo crno-belima samo jedan bod, koji sigurno ne može da se smatra uspehom. Remi 1:1 je nešto što navijači Partizana sigurno nisu očekivali od svojih izabranika u zaostalom meču...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.