JSL: Ćurani zaustavili valjak

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: "Ćurani" zaustavili "valjak"

Serija bez izgubljenog boda više nije na snazi. Partizan je u okviru 10. kola Jelen Super lige poražen od Jagodine u gostima 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je nekadašnji napadač crno-belih Vladimir Jovančić u 55. minutu.

U odličnoj formi: Danko Lazović

 

Jagodina uprkos kvalitetnom igračkom kadru ne briljira ove sezone, za razliku od Partizana, koji je, do ovog susreta, u osam odigranih utakmica izvojevao isto toliko pobeda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Uskoro opširnije...

 

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+7. minut - Kraj utakmice.

90+4. minut - Ninković je ponovo imao dobru priliku da izjednači rezultat. Oprobao je udarac sa 25 metara, ali zamalo preko gola.

90. minut - Ponovo Ninković preti. Šutirao je snažno sa 15 metara po zemlji, ali je Đuričić dobro reagovao i posle odbitka bio brži od Saše Ilića.

87. minut - Stežu obruč crno-beli. Ninković je ponovo odlično napravio višak po levoj strani, uputio upotrebljiv centaršut, međutim, Živković nije dobro zahvatio loptu glavom i propala je izgledna šansa za goste.

85. minut - Domaćin se opredelio da čuva prednost i preti iz kontre. Šušnjar je poveo napad Jagodine, međutim, spetljao se Đurić u šesnaestercu.

82. minut - Stativa brani Jagodinu. Posle karambola u kaznenom prostoru domaćina lopta je došla do Drinčića na 20 metara od gola, iskusni veznjak je uputio odličan udarac, ali je pogodio okvir gola.

76. minut - Kakva šansa za Jagodinu da "završi posao". Jovančić je mogao da se proslavi i udvostruči prednost "ćurana", ali je zakasnela reakcija uslovila da mu golman skrati ugao i "uđe u šut".

75. minut - Traže igrači iz Beograda penal, smatraju da je neko igrao rukom u kaznenom prostoru Jagodine, ali arbitar je odmahnuo rukom.

70. minut - Ninković je uneo živost. Centrirao je sa leve strane ka Živkoviću, koji se iznenada našao u gol prilici. Ipak, od leđa Lepovića lopta je otišla u korner. Nije bilo uzbuđenja posle osmog udarca iz ugla.

64. minut - Rasplamsala se borba na sredini terena. Gosti žele da što pre izjednače. Umesto Saše Markovića na terenu je Nikola Ninković.

60. minut - Kolosalna prilika za Partizan. Grbić je dobio loptu kao na tacni od štopera domaćih Mihajlovića, mogao da bira gde će da uputi udarac, cenio je, čekao reakciju čuvara i onda pogodio spoljni deo mreže. Skočila je cela klupa crno-belih držeći se za glave, a trener Nikolić odmah je izveo Grbića i na teren poslao Andriju Živkovića.

55. minut - GOOOOOL!!! 1:0 za Jagodinu, strelac Vladimir Jovančić. Nekadašnji napadač Partizana postigao je gol bivšem klubu, kada je posle centaršuta Milinkovića Đurić vratio loptu na peterac, a štoperi Partizana slabo reagovali.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Nije bilo promena u sastavima ekipa.

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.

43. minut - Domaći uglavnom napadaju po levoj strani preko Lepovića, koji je izborio još jedan udarac iz ugla. Prekombinovao se Cvetković i nije bilo opasnosti po gol gostiju.

38. minut - Partizan ima inicijativu, ali je još uvek bez prave prilike.

31. minut - Ponovo je centrirao posle kornera Drinčić, ali ponovo odbrana Jagodinaca interveniše i razvija kontru. Međutim, Cvetković se spetljao ispred kaznenog crno-belih.

29. minut - Iznenada se Lepović našao u prilici da ugrozi Lukača, ali je lopta posle njegovog udarca završila pored stative.

21. minut - Prvi korner za Partizan izborio je Stevanović. Izveo ga je Drinčić, a Mihajlović je izbacio ponovo van igre. Drugi udarac iz ugla je bio bolji, međutim, Petar Škuletić loše šutira glavom i lopta odlazi preko gola.

14. minut - Sjajna šansa za domaćina. Stevanović je izgubio loptu, Stanković napravio kardinalnu grešku i loše je ispucao, pravo do Đurića, koji je šurtirao, a Lukač uz mnogo nesigurnosti uspeo nekako da izbaci u korner.

9. minut - Prvi izlet Jagodine u kazneni prostor Beograđana. Posle centaršuta sa desne strane, odbrana crno-belih je dobro reagovala.

5. minut - Kakav kiks Vladimira Ilića. Defanzivac "ćurana" poklonio je loptu prezimenjaku iz redova crno-belih Saši, koji je loše šutirao sa ivice šesnaesterca. Propala je velika prilika za Partizan.

4. minut - Partizan u Jagodini nikada nije izgubio, pet puta je pobedio i jednom odigrao nerešeno.

1. minut - Utakmica je počela.

 

SASTAVI TIMOVA:

JAGODINA: Đuričić, Mihajlović, Milinković, Lepović, I. Cvetković (od 88. Martinović), Gašić, Mitošević, Jovančić (od 80. Šušnjar), Ilić, F. Arsenijević, Đurić (od 90+4. N. Arsenijević).

PARTIZAN: Lukač, Stevanović (od 80. Marinković), Stanković, Volkov, Drinčić, Marković (od 68. Ninković), B. Ilić, S. Ilić, Grbić (od 61. Živković), Škuletić, Lazović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.