JSL: Čukarički poslao pehar u Humsku

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Čukarički poslao pehar u Humsku

Sve dileme su razrešene, Partizan je novi šampion Srbije. Svako pitanje je rešio Čukarički koji je na Banovom Brdu odličnom igrom savladao Crvenu zvezdu sa 2:0 (1:0). Posle ovog poraza crveno-beli imaju osam bodova manje od "večitog rivala", tri kola pre kraja, ali je veoma teško očekivati da izabranici Zorana Milinkovića ne osvoje nijedan bod do kraja sezone.Što se meča tiče, u prvom poluvremenu su obe ekipe igrale veoma dobro, bilo je dosta šansi na obe strane, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << meč u završnici prvog dela igre prelomio Nikola Stojiljković posle asistencije Filipa Stojkovića i velike greške odbrane Zvezde, a pre svega golmana Predraga Rajkovića.Taj momenat je izgleda u potpunosti demoralisao goste, a "dao krila" Čuki koja je zaigrala odlično i u 62. minutu rešila pitanje pobednika. Ponovo je Stojković odlično ubacio loptu, a na drugoj stativi je potpuno sam ostao kapiten Igor Matić i glavom "zakucao" loptu u mrežu.Do kraja meča je Čukarički imao još nekoliko prilika da postigne gol, dok crveno-beli, osim šanse Orlandića u završnici meča, maltene da nisu uopšte ni zapretili.Treba napomenuti i da je u 10. minutu meč bio na kratko prekinut zbog pogrdnih pesama navijača upućenih Albancima.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaški spektakl večeras na Spensu, Vojvodina dočekuje Partizan

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2015, 08:44

Košarkaški Vojvodine ugostiće večeras Partizan u 5. kolu Superlige...Aktuelni šampion je favorit i uz Zvezdu trenutno jedini tim sa maksimalnim učinkom. S druge strane, Novosađani su trenutno najveće iznenađenje Superlige i u stopu prate večite rivale sa tri pobede i jednom izgubljeno utakmicom...-...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.