JSD Partizan ima novog predsednika

Izvor: TV Arena Sport, 29.Okt.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSD Partizan ima novog predsednika

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan razrešilo je dužnosti na današnjoj Skupštini predsednika Duška Vujoševića. Ulogu predsednika preuzima Milorad Vučelić, potpredsednik fudbalskog kluba.

Milorad Vučelić je izabran na predlog generalnog sekretara JSD Partizan Milana Obućine, koji je rekao da je razlog tome to što je jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << fudbalski klub ulagao u stadion u Humskoj.

Potpredsednici će biti Andrea Arsović i Nenad Golijanin, dok će još dva biti naknadno izabrana.

Dosadašnji predsednik Duško Vujošević, koji je do nedavno bio trener košarkaškog kluba Partizan, rekao je da je dostojanstveno obavljao tu funkciju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

(VIDEO) Vujošević o imenu stadiona Partizana: Neka se deo gde su moji zove Neverne bebe!

Izvor: Kurir, 30.Okt.2015, 13:44

BEOGRAD - Bivši predsednik JSD Partizan i trener košarkaša crno-belih Duško Vujošević imao je zanimljivu konstataciju na ideju da se ime stadiona Partizana da u zakup kako bi se obezbedio novac za klubove...Vujošević od četvrtka nije više predsednik JSD Partizan, a na njegovo mesto izabran...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.